Rolliton

Shopping

Kategori: Allmänt

Tja Var i Borås igår & shoppade lite,...lite & lite ne men inte så mkt då, bara den tröjan här under & två stycken läppglans. En röd & en rosa färgad. Mamma tog mig ditt för att köpa skor igentligen hittade as snygga men ångra mig, jag ville inte köpa skor, tänkte att det kunde vänta lite eftersom jag har hmmm....kan inte räkna de i huvudet men många skor har jag. Sen åkte man till lilll kusinen för att gratta honom för han fyllde 6 år, & kom hem vid 10 tiden & var svin trött, så det var därför jag inte blogga igår.

 

Höst lov

Kategori: Allmänt

Äntligen lov.......Fast den veckan har gåt fort  ändå. Sissta dagen på praon idag fick några saker från butiken :)
Åt på Mc och sen gick jag och Ann-Marie för att köpa blommor till chefen, guligt va....!
Sen hade vi fika...... kännner miggg asss fetttt.

Godnatt <3

Humor

Kategori: Allmänt

1.
Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

2. En björn och en kanin som bor i skogen, springer en dag på en gyllene groda vilket de tycker var en imponerande upptäckt och de blir ännu mer imponerade när grodan talar till dem.
Grodan förklarar att han väldigt sällan möter någon men när han gör det så ger han dem alltid sex önskningar vilket i det här fallet innebär att björnen och kaninen får tre önskningar var.
Björnen önskar då att alla andra björnar i skogen ska vara honor, vilket Grodan omedelbart uppfyller. Kaninen tänker ett tag och önskar sig sedan en rejäl störtkruka till hjälm, vilket han sätter på sig omedelbart efter att
den dykt upp.
Björnen förvånas över detta men fortsätter sedan med sin andra önskan. Han önskar att alla björnar i de närliggande skogarna också ska vara honor.
Kaninen önskar då att han ska få en motorcykel och när den dyker upp så hoppar han upp på den och börjar att varva med motorn.
Björnen kan inte tro sina öron och påpekar för kaninen att han nu har slösat bort två önskningar som han kunnat använda till något för sig själv.
Björnen skakar på sitt huvud och gör sin sista önskan som är att alla andra björnar i hela världen ska vara honor! Grodan svarar att 'alla andra björnar i hela världen är nu honor' och de båda vänder sig nyfiket till kaninen för
att höra hans sista önskan.
Kaninen varvar upp sin motorcykel, tänker efter en sekund och säger: 'Jag önskar att björnen är bög!' och så rivstartar han och åker iväg på sin motorcykel så fort han någonsin kan!

Godmorgon!

Kategori: AllmäntGodmorgon allesammans hoppas ni sovit gott, för det har inte jag.
Iaf blir det att dricka kaffe med mammis sen dra in till kinna......Jag pallar inte gå ut vill sova....ZZzz

Vinter

Kategori: AllmäntSka köpa en sån här mössa & liknande vantar i år.
Sägs att det kommer bli 30 minus grader, behöver nåt som värmer bra.
& de är så söttta, JAG ÄLSKAR de!!!

Vad tycker ni ?

Far East Movement - Like A G6

Kategori: Allmänt

Grym nice låt !
El vad tycker ni ?

Tja! Från mobilen :)

Kategori: Allmänt

Moahaha nu kan jag blogga från min mobil, så jag kommer att blogga mer än för. Håll ögonen öppna GODNATT <3

:)

Kategori: Allmänt

Tja bloggen!

Nu kan jag blogga efter 2 timmars träning ass trött. Hade så tråkigt att jag bestämde mig för att träna kul va?
Snart tar man en dusch, och sen sitta framför Tv:n med en stor varmm koppp choklad...

/A. Peace

Dagens låt

Kategori: AllmäntHiss el Diss ?

Dagens låt

Kategori: AllmäntHon är bara 9 år! :O
Hon låter ju som Rihanna damn..!Bara älska henne.
Tummen upp. (Y)

Följ mig

Kategori: Allmänt

Tävling

Kategori: Allmänt

Plättar med choklad

Kategori: Allmänt

vakna och gjorde plättar med choklad mummmms!!! Ah iafall så diska jag och nu håller jag på och fixar mig, ska först till tandis och sen till kinna för prao. JAg vill ha helg:(

Snööö

Kategori: Allmänt

Snacka om tidig vinter ?!?!?!? Jo trode inte det själv...Men jo klart det snöa idag.
Man tittar ut genom butiksfönstret sen ska man hänga ett plag och sen tittar man ut och det bara snöar.
Jag har haft en lång prao dag idag ont i kroppen och vill sova men det kan jag ju inte göra för jag ska ut och jogga. I det kalla vädret. 
 

Har ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Jao ja...jag vet jag har inte bloggat på 3 veckor nu men ni anar inte hur stressigt det har vart på sistone. Massa läxor o prov o inlämningar skit fullt upp asså. Plus att jag har prao de här två veckorna oh gött att jag har ledigt idag eftersom handledaren hade stängt eller nåt sånt, men imorn blire att åka in till Kina för prao...
MItt huvud bultar gahhaa det har gjort det i ´tre F****ng dagar nu jag vet inte vf as ont iaf!!!
Men men ni får ha det bra ska gå lägga mig nu (Y)